A legszebb karácsonyi ajándékot Taylor Swift adta az egyik rajongójának

Taylor Swift mindig is az egyik legjobbszívű sztár volt, és nem egyszer sietett már rajongói segítségére, ha ők ezt kérték tőle. Idén karácsonykor pedig talán egy minden eddiginél nagyobb dolgot tett, az egyik terhes, otthontalan rajongójának vett egy házat.

Stephanie eleinte nem akarta világgá kürtölni a problémáit, hogy terhessége alatt 8 hónapig nem volt otthonuk. A lakásukat elvették egészségügyi és biztonsági okokból, és a barátja is elveszítette az állását. Az édesanyja felkereste Taylor Swiftet, és arra kérte, járjon valamilyen formában a lánya kedvében a manchesteri koncertjén, és elmesélte neki a történetét.

Swift a koncert után behívta az öltözőjébe Stephanie-t és rendkívüli dolgot mondott neki:

„Stephanie, hosszú ideje az életem része vagy, de nem kértél eddig még semmit. Felkereshettél volna, és én segítettem volna neked, de nem tetted. Az anyukád elmesélte”.

Taylor Swift közösségimédia applikációjában a lány elmondta a Swift-rajongóknak, hogy mit tett érte a popsztár:

„Azt mondta, hogy vissza szeretné adni a koncertjegy árát, de még ennél is többet tett. Vett nekem egy lakást és mindent, amire a babának szüksége lehet. Elmondta, hogy azt akarja, élvezzem a kislányommal töltött időt és ne aggódjak ezek miatt. Azon az estén felém nyújtotta a kezét, és felemelt a földről, ahogy az elmúlt 12 évben is tette. Szeretlek örökké”.

Forrás: Blikk

Related posts