Magunkról

Anyavállalatunk, a Simfalogic Corporation vállalat 2014 decemberében hozta létre  az azóta is nagy sikerrel működő rádióját,

a Simfalogic Rádiót.

 

A vállalat elsődleges célja a rádióval, hogy saját ügyfeleit közvetlenűl a rádión keresztűl is elérje aktuális angliai híreivel, ügyfelei vállalkozásait elősegítse hírdetési lehetőségek felkínálásával, illetve esténként hallható programkínálatával.

A vállalattal kapcsolatos bővebb információ megtalálható a cég központi honlaján, a http://simfalogic.co.uk weboldalon.

 

A Rádió Simfalogic Zenei kínálatát, a Simfalogic Corporation és vállalataival kapcsolatban álló ügyfelek  igényei alapján kerülnek lejátszásra.

Minden ügyfél, aki szerződést köt az anyavállalattal, vagy leányvállalataival, szerződéskötéskor zenei kérdőívet kapnak, hogy mely dalokat hallgatnának szívesen rádiónkban.

Ehhez töltse ki az alábbi űrlapot:

Adja meg milyen zenét szeretne hallani rádiónkban

    Adja meg adatait

  • Adja le szavazatát

 

Verification / Ellenőrzés

A beérkező igényeket figyelembevéve kezeli, illetve mixeli össze  DJ Stomeck.

DJ Stomeck több kissebb rádióban is kipróbálta már magát, és Vállalatunk lehetőséget kínált neki  az ismertség megszerzéséhez.

Az oldalon megjelenő híreket az MTI biztosítja.

Az idegen nyelvi fordításokat a Google Translate kezeli.

 

A Simfalogic Corporation elkötelezett híve a vállalkozók, feltalálók, felfedezők, de az éppen feltörekvő zenei DJ-k nek is, így vállalatunk lehetőséget kínál ismert és (jelenleg esetleg még) ismeretlen dj-k, zenekarok részére, díjmentesen, a rádiónkban való szereplésre.

 

Várunk minden érdeklődőt, aki szeretne nagyobb hallgatóságot is szerezni zenei alkotásának!

Érdeklődni  a  radio@simfalogic.co.uk email címen lehet.