Palya Beával közös újévi koncertre készül a Budapest Klezmer Band    

Különleges koncerttel kezdi a 2018-as évet a Budapest Klezmer Band; az együttes tagjai Palya Beával együtt lépnek színpadra január elsején a Budapest Kongresszusi Központban – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában.

Örömmel vállalta a felkérést Palya Bea a koncerten való részvételre, ahol a tervek szerint kilenc számot fog énekelni – mondta el a műsorban Jávori Ferenc “Fegya” zenekarvezető. Mint hozzátette: a Mazel Tov! azaz Jó szerencsét! című újévköszöntő előadáson a tervek szerint Palya Bea négy klezmer-jellegű számot ad majd elő, öt dalt pedig saját stílusában, de a Budapest Klezmer Band hangzásával hallhat a közönség.
A zenekarvezető elmondta, hogy az együttes mozgalmas évet zár, nemcsak Magyarországon léptek fel számos helyszínen, de Kassán is nagy sikerű koncertet adtak. A Budapest Bárral közös fellépésük sikere után pedig azt tervezik, hogy újabb közös koncertet adnak.
A zenekar 2018-as tervei közül kiemelte, hogy meghívást kaptak Kínába, ahol márciusban lépnek fel három alkalommal egy kulturális hét keretében, illetve új lemezt terveznek, amelyen nincs kizárva, hogy Palya Bea is közreműködik majd.

Forrás: MTI / Kép:   jegy.hu   /

Related posts